LOGONA получи най-много гласове в категорията „Козметика" в шестото издание на инициативата „Любимите марки".
Над 43 000 души номинираха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" за 2014 г.
На 11 юли в хотел "Балкан", София д-р Светла Николова от фирма "АРМИНА" получи сертификата по време на официалното награждаване на марките, събрали най-много гласове в отделните категории.
LOGONA e първата марка биокозметика, която участва в класацията.
LOGONA e първата марка биокозметика на българския пазар и вече седем години се утвърждава като водещата марка биокозметика. Създадена в Германия преди 36 години, един от пионерите на биокозметиката, LOGONA днес е световна марка.
„По-доброто е възможно" е част от философията на LOGONA от самото начало. Компанията не само произвежда биосертифицирана и автентична козметика, но и създава иновативни продукти, които движат световния пазар на съвременната биокозметика.
Първите биопродукти за коса, 100% растителни бои за коса са водещи продукти в света. Днес LOGONA предлага повече от 200 продукта и непрекъснато нови формули, които впечатляват потребителите с ефикасността и новаторството.
Почти всички продукти са веган, моного от тях с два биосертификата, които гарантират здравето на хората и природата.

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.
АРМИНА е горда, че е представител на LOGONA за българския пазар – избор, направен след дълго и професионално проучване.
LOGONA е марка, която е любима на много потребители в Германия, Европа и света.

Благодарим на всички потребители, които избраха LOGONA за тяхна любима марка. 
За всички вас през целия август отстъпка -10%!
"АРМИНА" ООД
www.armina-bg.com

В хармония: LOGONA и Урсула Карвен
Ursula Karven - Естествена аура, йога и очарование

Урсула Карвен е новото международно лице на LOGONA. Тя е актриса и йога учител, успешна бизнес дама, майка и автор на бест-селъри. От май 2013, харизматичната супер-жена стана посланик на био козметика LOGONA. От години тя води както никой друг осъзнат, устойчив начин на живот и модерен лайф стайл, събирайки ги в перфектна хармония. Урсула Карвен обединява силата на природата и йогата с ценностите на устойчивия начин на живот и обаяние. От фирмата вярват, че тя отговаря перфектно на идентичността на биокозметика LOGONA. Урсула Карвен е актриса в известни немски и международни филмови продукции, собственик на йога център в Майорка, водеща успешен бизнес с продукти за бебета и бременни, и автор на книги за йога, деца и езотерика, преведени на много езици. Урсула Карвен, която използва продуктите на LOGONA от много години е възхитена: „LOGONA представя перфектното обединяване на качество и природа. Независимо дали продукти против стареене, почистващи или грижа за косата – тези модерни линии биокозметика разкриват качество и приложение, което принадлежи на този клас козметика, който се определя като луксозна. За мен, продуктите, които са точно за моята кожа и които са същевременно ефективни, иновативни и произведени по устойчив начин са перфектната грижа за кожата."
Това ново сътрудничество е дългосрочно и освен представянето на марката, Урсула Карвен ще бъде включена в разработването на нови продукти. Тя споделя, че харесва всички продукти на LOGONA, но нейната любима серия е „Против стареене". „Аз съм голям почитател на всички линии, но Анти-ейдж е това без което не мога. И най-вече съм влюбена в лифтинг серума. Гримовете на LOGONA са също част от всекидневната грижа за красивата визията на Урсула Карвен.

„Аз вярвам, че природната красота идва отвътре и отразява истинското усещане за самуважение. Но подчертавайки това с използването на продукти с най-високо качество и с изключителни съставки, е голямо удоволствие."