Новата колекция на Skin Blossom – био лукс, с едно от най-високото био съдържание и на едни от най-достъпните цени

Био сертифицираната козметична марка Skin Blossom разработи нова колекция, в която подобри формулите на отделните продукти, обнови дизайна на опаковките и материала, от който са изработени и добави два нови продукта: стягащ тоник за лице с антиоксидантно и почистващо действие и терапевтична пяна за вана с почистващо ароматизиращо и омекотяващо действие.

Така Skin Blossom вече предлага 12 продукта:

- 6 за лице: почистващо мляко, измиващ гел, стягащ тоник, крем за нормална към суха кожа, крем за нормална към мазна кожа и околоочен крем;

- 4 за тяло: крем за ръце, лосион за тяло, душ гел и терапевтична пяна за вана;

- 2 за коса – шампоан и балсам за комплексна грижа.

 

Съдържат над 98.85% натурални съставки (без водата), от които био сертифицирани са между 74% и 97% в различните продукти.

Всички продукти са подходящи за всякакъв тип кожа, включително чувствителната, за мъже, жени и деца 3+.

Новият, изключително атрактивен и осъвременен външен вид на цялата гама, е в елегантно тъмно зелено и прозрачни капачки. Цветовете, спрямо досегашните колекции, са обърнати, за да представят козметичната марка максимално близо до същността на продуктите й – естествени, безвредни, луксозни и същевременно достъпни.

Подобрено е качеството на опаковките - повечето от тях са от 100% рециклирани материали (с изключение на околоочният крем и крема за ръце). Продуктите са с помпа, която не позволява досег със съдържането и запазва всичките му качества през целия период на употреба.

 

Награда:

Natural Health Beauty Awards е най-добрия пътеводител за натурална и био козметика. Цялата линия на Skin Blossom получи престижната награда и най-висока оценка за 2014 година.

За осма поредна година списанието Natural Health провете строги тестове, за да представи най-чистите и внимателно подбрани био продукти, помагайки на потребителите да вземат информирани решения за техните био покупки за красота.

Сертификати:

Продуктът и цялата марка притежава био сертификат от Soil Association, Великобритания - една от най-известните и авторитетни организации, създадена през 1946 г. като неправителствена, благотворителна и независима от дарения организация.

Веган- без животински съставки и тестове върху животни, което се доказва от регистрацията на марката във Vegan Society.

Без вредни съставки: ГМО, изкуствени оцветители и ароматизатори, SLS,SLES, ALS, Phylates, Parabens, Phenoxyethanol, DMDM, PEGS, Silicones, Petrochemicals, Urea, DEA, MEA, TEA, GLYCOLS.

“Всички промени са наложени благодарение на получената обратна връзка от клиентите в различните държави през последните няколко години, която е много ценна за нас и благодарение, на която достигнахме следващото ниво на растеж.

Нашата мисия е да предложим ефективна био козметика с максимално съдържание на био сертифицирани съставки за грижа за косата, лицето и тялото на изключителна цена.”, споделя Кристина Бийтъм, създател на Skin Blossom.